Ensemble Gastro & Bar

Borrelen Zwolle

Lekker borrelen in Zwolle in een gezellige en ongedwongen sfeer? Breng dan een bezoekje aan Ensemble Gastro & Bar aan de Blijmarkt. Zodra je bij ons binnenloopt, merk je onze passie voor eten en drinken met al jouw zintuigen. Is het een zomerse dag? Neem dan lekker plaats op ons terras. Ons terras dient als een prachtige binnentuin, waar je tot in de late uurtjes kunt borrelen in Zwolle met jouw gezelschap.

De beste cocktails van Zwolle

Houd jij wel van een lekkere cocktails tijdens het borrelen in Zwolle? Voor de beste cocktails moet je echt bij Ensemble zijn. Want Carlos, een van de eigenaren van Ensemble, heeft aan de basis gestaan van de Nederlandse cocktail scene. Hij heeft meerdere succesvolle en Award winning bartenders opgeleid en getraind. Carlos kan jou dus alles vertellen over onze cocktails, want hij weet er echt alles over. Zo hebben we klassieke cocktails, seizoenscocktails, freaky cocktails, espresso Martini’s en de meest unieke cocktails. Laat je verrassen door onze cocktails tijdens het borrelen in Zwolle.

Borrelen in Zwolle

 

Meer dan een bar in Zwolle

Ensemble is meer dan een bar in Zwolle. Naast dat je bij ons gezellig kunt borrelen, kun je ook genieten van een ontbijt, lunch of diner. Wil je lekker bij ons komen eten? Bij Ensemble koken we met de seizoenen mee en werken we met regionale seizoensproducten die vers en eerlijk zijn. We vinden vernieuwing belangrijk en daarom presenteren we om de drie maanden een nieuwe menukaart. Zo staat je bij iedere keer dat je Ensemble bezoekt wel weer een verrassing te wachten. Kom daarom voor het borrelen gezellig bij ons uit eten in Zwolle.

Borrelen in Zwolle doe je bij Ensemble

Wil jij in Zwolle lekker borrelen met lekkere koude drankjes en de beste cocktails? Dan is Ensemble de plek waar je moet zijn. Naast een unieke cocktailkaart heeft Ensemble ook de meest uitgebreide gin & rumkaart. Wil je naast jouw drankje ook lekkere hapjes? We hebben een ruim assortiment met heerlijke bites voor jullie op onze menukaart staan. Maar vraag ook onze bediening naar de mogelijkheden. Zeker zijn van een plek? Reserveer jouw tafel via onze website of neem contact met ons op door te bellen naar 038 – 422 66 00. Kom je snel borrelen bij ons in Zwolle?