Ensemble Gastro & Bar

Café Zwolle

Ben je op zoek naar een leuk café in Zwolle, waar je gezellig met familie en/of vrienden kunt borrelen? Kom dan eens langs bij Ensemble Gastro & Bar aan de Blijmarkt 23 in het centrum van Zwolle. In een gezellige en ongedwongen sfeer kun je genieten van vers getapte biertjes, lekkere wijnen of bijzondere cocktails. Daarnaast serveren we ook lekkere bites voor bij de drankjes. De perfecte combinatie voor een gezellig avondje in een café in Zwolle.

De lekkerste cocktails van Zwolle

Houd jij wel van een lekkere cocktail als je naar een café in Zwolle gaat? Bij Ensemble vind je een uitgebreide selectie van bijzondere cocktails. Carlos, een van de eigenaren van Ensemble, heeft aan de basis gestaan van de Nederlandse cocktail scene. Carlos kan jou dus alles vertellen over goede cocktails en brengt dit graag met veel enthousiasme over in ons cafe in Zwolle. Ben je de BOB van de avond? Daar weet Carlos wel raad mee en maakt een heerlijke mocktail voor jou.

 

Café Zwolle


Eerst lekker uit eten en dan naar het stadscafé

Wil je eerst lekker uit eten, voordat je naar een stadscafé in Zwolle gaat? Bij ons restaurant in het centrum van Zwolle kun je genieten van lekker eten en drinken. Chefkok Yannick en zijn keukenbrigade toveren iedere dag weer de lekkerste gerechten op tafel. We werken alleen maar met verse, eerlijke en regionale seizoensproducten en presenteren iedere drie maanden een nieuwe kaart. Zo proef je bij ons iedere keer weer iets nieuws. Na het eten verandert ons restaurant in een café waar je gezellig kunt borrelen. Met mooi weer kan dit zelfs in onze mooie binnentuin.

Kom naar ons café in Zwolle

Kom daarom voor een gezellig drankje naar ons stadscafé in Zwolle. Naast bieren, wijnen en cocktails hebben we ook een uitgebreide gin- en rumkaart. Onze bartenders geven je graag een ware smaakbeleving. Onze openingstijden zijn dinsdag t/m donderdag en zondag van 12.00 tot 23.00 uur. Op vrijdag en zaterdag zijn we geopend van 12.00 tot 1.00 uur. Zien we je binnenkort voor een borrel in ons café in het centrum van Zwolle? Onze medewerkers bezorgen je graag een gezellige avond. Je vindt ons stadscafé tegenover het Museum de Fundatie. Tot snel!