Ensemble Gastro & Bar

Terras Zwolle

Wil je genieten van het mooie weer en ben je dus op zoek naar een gezellig terras in Zwolle waar je samen met familie, vrienden of collega’s terecht kunt voor een heerlijk drankje? Kom dan proosten bij het terras van Ensemble Gastro & Bar in Zwolle. Ensemble staat voor samen en dit terras in Zwolle staat ook bekend om zijn gezellige en ongedwongen sfeer. Samen kun je hier genieten van een heerlijk en verkoelend drankje of een gezellig avondje borrelen. Proost hier dus op een mooie dag!

Lunchen of borrelen in onze binnentuin

Zijn de zomerse temperaturen weer in ons land en zou je daarom graag willen genieten van een lunch op het terras in Zwolle? Of wil je met wat vrienden een gezellig avondje borrelen op het terras? Kom dan langs en neem plaats in de binnentuin, ook wel kloostertuin genoemd, van Ensemble Gastro & Bar in Zwolle. Dit terras staat bekend om zijn ontspannen en gezellige sfeer, dus of je hier langs wilt komen voor een koud drankje, een ontbijt, een lunch of een avond borrelen, dan kan dat hier allemaal.

 

Terras Ensemble in Zwolle

Meer dan een terras

Het Ensemble is meer dan alleen een terras in Zwolle. Je kunt hier niet alleen genieten van een koud drankje of een avondje borrelen met vrienden op het terras, maar je kunt hier ook terecht voor een ontbijt, lunch of diner in het restaurant, een bezoek aan de bar of een heerlijke cocktail met vrienden. Bekijk alle mogelijkheden op onze website. Ook kun je hier onze menukaart vinden, zodat je alvast kunt uitzoeken waar je binnenkort van gaat genieten op het terras met binnentuin in Zwolle.

Kom samen naar het terras van Ensemble in Zwolle

Ensemble Gastro & Bar zorgt ervoor dat jij samen met je gezelschap kunt genieten van een heerlijk drankje, een lunch of een avondje borrelen op het terras met kloostertuin in Zwolle. Reserveer dus jouw tafel via onze website of neem contact met ons op door te bellen naar 038 – 422 66 00. Wij zijn dinsdag tot en met zondag geopend en kijk op onze website voor de openingstijden. Zien we je snel op het terras van Ensemble in Zwolle?