Ensemble Gastro & Bar

Uit eten Zwolle

Ben je van plan om vanavond uit eten te gaan in Zwolle? Breng dan eens een bezoekje aan Ensemble Gastro & Bar. Bij ons restaurant in Zwolle geniet je samen van een ware beleving, waarin de dynamiek tussen lekker eten en drinken centraal staat. Met onze kaart willen we iedereen aanspreken. We hebben eigenlijk geen regels. Je mag eten zoals je dat zelf prettig vindt. Onze menukaart staat vol lekkere gerechten gemaakt door onze chefkok Yannick en zijn keukenbrigade. Deze serveren wij in voorgerecht formaat, zodat je meerdere gerechten kunt proberen tijdens het uit eten in Zwolle. Heerlijk toch?

Elke drie maanden een nieuwe kaart

Als je uit eten gaat in Zwolle wil je natuurlijk ook echt lekker eten. We werken zoveel mogelijk met regionale seizoensproducten die eerlijk en vers zijn. En natuurlijk van hoge kwaliteit. Daarom presenteren we elke drie maanden een nieuwe menukaart om jou iedere keer weer een nieuwe smaakbeleving te geven. Wil je uitgebreid dineren? Kies dan voor een drie- of viergangenmenu tijdens het uit eten bij ons in Zwolle. Heb je een speciaal dieet? Geef dit aan bij onze bediening en onze koks maken iets speciaals voor jou.

Uit eten in Zwolle

Combineer met bezoek aan Museum de Fundatie

Wil je het uit eten in Zwolle combineren met een leuke activiteit? Wat dacht je van een bezoek aan Museum de Fundatie? In dit museum staat een omvangrijke collectie van beeldende kunst die je kunt bewonderen. Regelmatig vindt er een collectiepresentatie plaats als er een aantal werken aan hun verzameling is toegevoegd. Echt een bezoekje waard en laat dit Museum nu ook aan de Blijmarkt in Zwolle zijn gevestigd. Van kunstige beelden in de Fundatie naar kunstig uit eten bij Ensemble in Zwolle.

Lunchen, borrelen en cocktails

Zoek je een locatie in Zwolle waar je niet alleen uit eten kunt gaan? Bij Ensemble kun je ook terecht voor een heerlijke lunch, gezellige borrel of een lekkere cocktails. In ons knusse en gezellige restaurant kun je goed vertoeven met je gezelschap en met mooi weer kun je heerlijk buiten zitten in onze mooie binnentuin. Naast onze menukaart met internationale klassiekers vind je ook een uitgebreide wijn, gin en rum kaart. Onze bediening helpt je graag aan een passend drankje bij jouw eten. Wat de reden van je komst ook is, Ensemble zorgt voor een fijn samenzijn. Want Ensemble staat voor samen. Samen genieten tijdens het uit eten in Zwolle.

Uit eten in Zwolle bij Ensemble

Veganistisch uit eten bij Ensemble

Veganistisch uit eten in Zwolle kun je heel goed bij ons restaurant Ensemble. Met een speciaal 4-gangenmenu serveren we unieke vegan gerechten, waar onze chefkok Yannick zijn creativiteit iedere keer weer op los laat. Zo geven we jou als veganist ook een ware smaakbeleving.

Heerlijk uit eten in Zwolle

Wil je heerlijk uit eten in Zwolle? Kom dan naar ons restaurant. Wacht niet langer en reserveer gelijk jouw tafel via onze website. Helemaal als je zeker wilt zijn van een plekje in ons knusse restaurant. We zijn van dinsdag t/m donderdag en zondag geopend van 12.00 tot 23.00 uur. Op vrijdag en zaterdag zijn we geopend van 12.00 tot 1.00 uur. Gaat het om een grote reservering voor dezelfde dag? Neem dan even telefonisch contact met ons op via 038 – 422 66 00.

Heerlijk samen uit eten in Zwolle doe je bij Ensemble Gastro & Bar.