Over ons

Keukenbrigade Restaurante Ensemble in Zwolle aan het werk

Over Ensemble

GASTRO

Ensemble serveert kleinere gerechten als diner. We maken geen onderscheid, je kunt bestellen zoals je dat zelf fijn vindt. Veel gerechten zijn gebaseerd op internationale klassiekers met een gastronomische twist. Herkenbaar, maar toch eigen. Alles wordt vers gemaakt met eerlijke kwaliteitsproducten die, waar het mogelijk is, uit de regio komen. Ook kun je dit terug proeven in onze lunch

BAR

Onze bar nodigt iedereen uit om eens een kijkje te nemen. Waar je ook van houdt, wij hebben iets naar jouw smaak. Het assortiment is compleet met fijne speciaalbieren, een mooie wijnkaart en heerlijke cocktails. Op en top genieten in een gezellige, dynamische omgeving. Hapje erbij? We hebben een uitgebreide snack kaart om ook deze behoefte te vervullen.

LATE NIGHT DINING

In het weekend nog iets lekkers eten na de film of het theater? Bij Ensemble kan het! Late night dining, oftewel heerlijk eten tot 01.00 uur ‘s nachts. Hoe fijn is het als je niet naar de snackbar hoeft, maar nog iets lekkers van de kaart kunt bestellen met een cocktail of een goed glas wijn ernaast? Op vrijdag en zaterdag is de keuken tot 01.00 uur open.

Wees welkom!