Ensemble Gastro & Bar

Dineren Zwolle

Wil je heerlijk dineren in Zwolle? Dan kun je het beste een tafeltje reserveren bij Ensemble Gastro & Bar. Bij ons restaurant in Zwolle geniet je samen van een ware beleving, waarin de dynamiek tussen lekker eten en drinken centraal staat. We willen met onze kaart zoveel mogelijk mensen aanspreken. Onze menukaart staat vol met heerlijke gerechten samengesteld door onze chefkok Yannick en zijn keukenbrigade. Omdat wij onze gerechten in voorgerecht formaat serveren, kun je tijdens het dineren in Zwolle meerdere gerechten uitproberen. Dat is wel net zo lekker!

Regelmatig een nieuwe kaart

Wil je uitgebreid dineren in Zwolle? Kies in ons restaurant dan voor een drie- of viergangenmenu. Dit is al mogelijk vanaf € 35,- per persoon. Om te zorgen dat jij met jouw gezelschap optimaal kunt genieten, werken we zoveel mogelijk met verse, eerlijke en regionale seizoensproducten. Die ook nog eens goed van kwaliteit zijn. Werken met seizoensproducten betekent dat wij iedere drie maanden een nieuwe kaart presenteren. Zo zul jij iedere keer weer iets nieuws ervaren. Moeten we rekening houden met een speciaal dieet? Laat het aan onze bediening weten en onze koks maken iets bijzonders voor je.

 

Dineren Zwolle


Veganistisch diner bij Ensemble Zwolle

Bij Ensemble in Zwolle kun je naast dineren ook terecht voor een lekkere lunch, gezellige borrel of een bijzondere cocktail. Dus dat wordt borrelen, zodra je met jouw gezelschap uitgegeten bent. Is het mooi weer? Dan kun je in onze mooie binnentuin plaatsnemen. Vraag onze bediening gerust om een passend drankje bij jouw eten of bezoek. We hebben een uitgebreide wijn-, gin-, rum- en cocktailkaart. Ensemble staat voor samen, samen genieten van jouw diner en bezoek aan ons mooie restaurant.

Reserveer direct een tafel voor jouw diner

Kom je bij ons dineren? Reserveer dan direct een tafel voor jouw diner in ons restaurant aan de Blijmarkt 23 in Zwolle. Je vindt ons knusse plekje tegenover Museum de Fundatie. We zijn van dinsdag t/m donderdag en zondag geopend van 12.00 tot 23.00 uur. Op vrijdag en zaterdag zijn we geopend van 12.00 tot 1.00 uur. We zien je reservering en onze ontmoeting graag tegemoet.