Ensemble Gastro & Bar

Cocktails Zwolle

Gezellig cocktails drinken in Zwolle bij een leuke cocktailbar? Voor de heerlijkste cocktails in Zwolle kom je samen met je vrienden proosten bij Ensemble Gastro & Bar. Bij onze cocktailbar vind je een gezellige en ongedwongen sfeer. Ensemble staat dan ook voor samen. Samen genieten van een lekkere cocktail om weer even helemaal bij te kletsen met je vrienden. Proost op een gezellig avond zeggen we dan.

Aan de basis van de Nederlandse cocktail scene

We durven wel te zeggen dat je bij ons de beste cocktails in Zwolle vindt. Waarom durven we dat te zeggen? Carlos, een van de eigenaren van Ensemble, heeft aan de basis gestaan van de Nederlandse cocktail scene. Hij heeft meerdere succesvolle en Award winning bartenders opgeleid en getraind. Over cocktails hoef je Carlos dus echt niks meer te vertellen. Hij brengt zijn enthousiasme voor cocktails graag aan je over tijdens een gezellig avondje cocktails drinken in Zwolle.

Cocktails Zwolle Ensemble Gastro & Bar

Cocktail of mocktail

Voor een avondje cocktails drinken in Zwolle samen met je vrienden heb je keuze uit een ruim assortiment. Zo hebben we klassieke cocktails, seizoenscocktails, milkshake cocktails en espresso Martini’s. Wil je na het uit eten in Zwolle een lekker cocktail? Voor deze gelegenheid hebben wij speciale after dinner cocktails bedacht met onder andere een Snickertini. Hoe lekker is dat! Natuurlijk houden we ook rekening met de BOB’ers en geheelonthouders onder ons. Onze Carlos heeft speciale mocktails voor jou op de kaart gezet. Wat dacht je van de alcoholvrije variant van de mojito cocktail, Nojito? Nieuwsgierig naar ons assortiment? Bekijk onze menukaart. Hierop is ook ons diner te zien. 

De beste cocktails drinken in Zwolle

Voor het drinken van de beste cocktails in Zwolle bij onze cocktailbar is het in eerste instantie niet nodig om te reserveren. Wil je echt zeker zijn van een plekje? Neem dan even telefonisch contact met ons op via 038 – 422 66 00. We zijn van dinsdag t/m donderdag en zondag geopend van 12.00 tot 23.00 uur. Op vrijdag en zaterdag zijn we geopend van 12.00 tot 1.00 uur. Ben je met de auto? In het centrum van Zwolle zijn diverse parkeergelegenheden te vinden. De dichtbijzijnste parkeermogelijkheid is aan de Potgietersingel. Maar om te proosten met cocktails in Zwolle is het wel net zo gezellig om op de fiets te komen. Proost!